EUpunkt mentorski program

EUpunkt mentorski program je inovativna metoda učenja neophodnih vještina i znanja za uspješno administrativno vođenje EU projekata kroz praktičan rad i izravno mentorstvo iskusnih konzultanata.

Što je mentorstvo? Mentorstvo je suradnja između vas i vašeg mentora, iskusnog stručnjaka s višegodišnjim iskustvom i preko 100 provedenih projekata, koji vam pruža znanje, savjete i podršku tijekom cijelog programa. Kroz ovaj odnos, naučit ćete iz prve ruke kako se uspješno nositi s izazovima i prilikama u provedbi EU projekata.

Iskusite provedbu EU projekta: Naš program je dizajniran da vam pruži simulaciju iskustva rada na EU projektima. Kroz 16 tjedana, slijedit ćete korake stvarne provedbe projekta, koristeći se primjerima, slučajevima i alatima koji su dio našeg svakodnevnog poslovanja.”

EUpunk mentorski program razlikuje se od klasičnih programa obrazovanja odraslih u području EU fondova  jer je u potpunosti  fokusiran na znanja i vještine upravlanja projekata financirnaih iz EU fondova kroz simulaciju i pomoć mentora u svakom koraku.

Kome je mentorski program namjenjen?

EUpunkt mentorski program je otvoren za sve željne praktičnog učenja i odmah primjenjivih znanja u provedbi EU projekata. Ako težite efikasnosti, upravljanju administracijom i razvoju vještina u vođenju projekata, ovo je pravo mjesto za vas.

Program nudi iskustveno učenje uz mentorstvo iskusnih stručnjaka, pružajući alate i tehnike za upravljanje projektima koje možete odmah koristiti. Bez obzira na vaše iskustvo, ovaj program vam omogućuje vođeni profesionalni razvoj u dinamičnom okruženju te trenutno u jednom od najtraženijh poslova u Hrvatskoj – upravljanje EU projekata.

Kompetencije koje ćete steći mentorskim programom EUpunkt

- praktično iskustvo provedbe projekta u svim fazama/potrebnim koracima - poznavanje i posjedovanje svih OBRAZACA I ALATA koji se koriste u provedbi projekata
- kako jednostavno provesti projekt koji je financiran iz EU fondova - poznavanje kako ispravno popuniti obrasce i izvještaje traženim podacima.
- poznavanje provedbenih tijela koja nadgledaju provedbu projekata - Imat će znanja za napraviti i koristiti PREDLOŠKE OBRAZACA koji se koriste u provedbi projekata (potpisne liste, memorandumi, dopisi, hodogram, tablica troškova itd.)
- razumjevanje kako komunicirati sa provedbenim tijelima tokom projekta

Sadržaj mentorskog programa

INICIJALNA PRIPREMA PROVEDBE PROJEKTA
 • proučavanje projekta
 • kako uspješno arhivirati projektnu dokumentaciju
 • kako napraviti hodogram aktivnosti i tijek novca (cash flow)
 • pravila vidljivosti EU projekata
PRAĆENJE I PRAVDANJE PROVEDBE AKTIVNOSTI
 • kako uspješno organizirati kick-off sastanak
 • nabave u projektu
 • organizacija aktivnosti u projektu
 • kako upravljati manjim promjenama
IZVJEŠTAVANJA
 • kako prikupiti, na koji način analizirati i pripremiti projektnu dokumentaciju za izvještaj
 • kako pratiti troškove projekta kroz cijelo vrijeme trajanja projekta
 • načini izvještavanja

Kako se program provodi?

Polaznike kroz program vodi mentor. Kroz ukupno 16 tjedana polaznik/ica preuzima tjedni video zadatak, uz alate koji odgovaraju upravo toj fazi provedbe projekta. Nakon preuzimanja potrebnih materijala polaznik/ica samostalno rješava zadatak te ga šalje mentoru na pregled. Mentor svakom polazniku/ici šalje individualizirani feedback s prijedlozima za unaprjeđenje kao i primjer rješenja zadatka.

Kroz program polaznik/ica će ovladati s preko 20 alata za učinkovito administrativno vođenje projekta, (hodograma, tijek novca, predložaka i obrazaca koji su provjereni i dokazani u praksi).

Kontinuirana komunikacija tijekom mentorskog programa:

 • Zatvorena FB grupa samo za polaznike svake grupe, u kojoj se tijekom i nakon programa izmjenjuju iskustva, raspravljaju dileme i izazovi
 • Individualni sastanak s mentorom dva puta tijekom programa
 • Q&A sesije za polaznike i mentore tri puta tijekom programa

Program se provodi putem napredne online edukacijske platforme. Polaznik/ica u svakom trenutku može pristupiti datotekama i primjerima na platformi. Također, 2 mjeseca nakon završetka mentorskog programa polaznik/ica i dalje ima pristup sadržajima na online edukacijskoj platformi

EUpunkt - BASIC

Kategorija EUpunkt Mentorski program
Termin Travanj
Promotivna cijena 597.00 EUR jednokratno ili 2 rate po 300 EUR
Redovna cijena 1194,00 EUR jednokratno ili 2 rate po 600,00 EUR

Pratite nas

Program

ISKUSNI MENTORI

MODERNA METODOLOGIJA

INDIVIDUALNI PRISTUP

Imate pitanja o programu? Javite nam se

Nakon programa

Po uspješnom završetku programa polaznik prima POTVRDU O ZAVRŠETKU MENTORSKOG PROGRAMA s navedenim stečenim kompetencijama u provedbi projekta.

I nakon završetka programa polaznik/ica ostaje dio EUpunkt FB grupe koja je korisna za daljnje učenje, poslovne prilike i umrežavanje s kolegama.

Postupak upisa

Polaznici popunjavaju prijavu za upis, nakon čega primaju nacrt Ugovora. Po potpisanom Ugovoru stječu pravo sudjelovanja u mentorskom programu. Početak mentorskog programa je kroz tjedan dana nakon potpisa Ugovora.

Upisi su otvoreni tijekom cijele godine.

Prijavi se!

Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy

EUpunkt - BASIC

Kategorija Mentorski program
Termin Listopad
Promotivna cijena 950 EUR jednokratno ili 2 rate po 500 EUR
Redovna cijena 1200 EUR jednokratno ili 2 rate po 650 EUR

Pratite nas

Program

ISKUSNI MENTORI

MODERNA METODOLOGIJA

INDIVIDUALNI PRISTUP